Service

Webbureau

Få en gratis 360' analyse

Wordpress hjemmesider

WordPress er verdens største platform for hjemmesider og webshops.
Hos Siteworks koder vi løsningerne fra bunden for at sikre bedst mulige læsbarhed hos bla. Google og maksimal brugervenlighed hos dine kunder.

Vi sikrer at du får en wordpress hjemmeside som er driftsikker og konverterings optimeret. Dermed er fundamentet for din online succes på plads.

Woocommerce webshop

Etabler din webshop med Siteworks. Hurtigt, pålideligt og telefon support fra vores ehandels specialister som hjælper med alt fra produkt opdatering til betalings løsninger og opsætning af fragt.

Vi ved hvor vigtigt det er at komme godt fra start. Derfor har vi et fast team af ehandel specialister som sikrer at du kommer godt igang.

Online strategi

Markedsføring der virker!
Med udgangspunkt i din forretning fastlægger vi sammen din onlinestrategi. Vores fokus er gennemsigtighed og en plan hvor du let kan følge med.

Vi sikrer at du opnår resultater og målbare forbedringer med din samlede online strategi.

Derfor rapporterer vi løbende på alle aktiviteter og holder opfølgnings møder så vi sammen sikrer at du får afkast af din marketinginvestering.

Online advertising

Hvor mange nye kundehenvendelser ønsker du pr. måned?

Vores Online ADS afdeling sørger for at din onlinestrategi hele tiden tilpasses dine ønsker så du modtager præcist det antal nye kunder som din strategi kræver.

Vi er selvfølgeligt certificeret af bla. Google og Facebook og kan derfor introducere dig for de nyeste muligheder indenfor målretning og optimering.