Skarpe ideer, dygtige udviklere

Vi er dit Webbureau

Få en gratis 360' analyse

Wordpress Webbureau

WordPress er verdens største platform for hjemmesider og webshops.
Hos Siteworks koder vi løsningerne fra bunden for at sikre bedst mulige læsbarhed hos Google og maksimal brugervenlighed hos dine kunder.

Vi sikrer, at du får en wordpress hjemmeside, som er driftsikker og konverterings optimeret. Dermed er fundamentet for din online succes på plads. Vi kalder det fullservice webbureau.

Woocommerce webshop

Skal du have lavet en ny webshop? Så vælg Siteworks som dit nye webbureau. Vi laver din webshop i Woocommerce hurtigt, pålideligt og med løbende telefon support fra vores e-handels specialister, som hjælper dig med alt fra produkt opdatering til betalings løsninger og opsætning af fragt.

Med vores mange års erfaring som professionelt webbureau i København ved vi, hvor vigtigt det er at komme godt fra start. Derfor lægger vi altid et ekstra arbejde i at sikre, at alting spiller som det skal, når du går live.

Webbureau med speciale i Online strategi

Hvor mange webbureauer kan lave hjemmesider, men kommer til kort når det drejer sig om markedsføring, er vi et webbureau som leverer markedsføring, der virker!
Med udgangspunkt i din forretning fastlægger vi sammen din onlinestrategi, så du annoncerer på de kanaler, der passer bedst. Vores fokus er at være gennemsigtige og at lægge en plan, hvor du let kan følge med.

Vi sikrer, at du opnår resultater og målbare forbedringer med din samlede online strategi. Derfor rapporterer vi løbende på alle aktiviteter og holder opfølgnings møder, så vi sammen sikrer, at du får afkast af din marketinginvestering.

Online advertising

Hvor mange nye kundehenvendelser ønsker du pr. måned?

Vores Online ADS afdeling sørger for at din onlinestrategi hele tiden tilpasses dine ønsker så du modtager præcist det antal nye kunder som din strategi kræver.

Vi er selvfølgeligt certificeret af bla. Google og Facebook og kan derfor introducere dig for de nyeste muligheder indenfor målretning og optimering.