Lad os stå for din SEO

SEO optimering

Få en gratis 360' analyse

Søgemaskineoptimering til side 1 på Google

Hvis du ikke er at finde på Google, får du ingen kunder. Så enkelt er det. Derfor er det utrolig vigtigt at sørge for, at din hjemmeside er SEO optimeret – altså optimeret til at blive fundet på søgemaskiner som Google.

Virksomheder der investerer i SEO får faktisk op til 50% af al den samlede trafik, som findes internettet.

I Siteworks har vi været med i søgemaskineoptimerings spillet siden begyndelsen. Siden 2002 har vi arbejdet med online markedsføring og SEO i Danmark, hvilket giver os over 18 års erfaring. Derfor bør du vælge os som dit SEO bureau.

SEO med fokus på analyse

En vigtig del af alle Siteworks’ SEO strategier er at analysere, hvilke ord som det kan betale sig at arbejde med. Det er nemt at komme op og ligge placering 1 på et søgeord, hvis der ingen søgninger og ingen konkurrence er på søgeordet. Man kan lave så meget søgemaskineoptimering, som man vil, men hvis det ikke gøres på relevante søgeord, får man ingen henvendelser.

Som dit SEO bureau vælger vi ikke søgeord uden analyse først. Vi laver en søgeordsanalyse for at få et præcist billede af, hvor mange søgninger der er på vores søgeord om måneden, og hvad hensigten bag søgeordene er.

Det vigtige er jo ikke at ligge på Googles side 1, men at du ligger der på ord, som giver henvendelser – og omsætning. Først der går søgemaskineoptimering op i en højere enhed.

Linkbuilding – anbefalinger af din hjemmeside

Når SEO fundamentet på din hjemmeside står som det skal, er det på tide at lave linkbuilding. Links er en vigtig del af Googles forståelse for, hvem der skal ligge nummer 1. Google ser et link som en anbefaling – og jo flere links man har, jo bedre.

Siteworks’ linkbuildingstrategi betyder, at vi kan arbejde meget målrettet med at få de sider, som har størst betydning for din forretning, op på Googles side 1.

Et samarbejde kan vare fra 3 måneder til flere år. Ofte starter vi med relativt korte aftaler, som vi sammen udvider efterhånden som vores linkbuilding skaber resultater til dig.

Kontaks os for at få en uforpligtende gennemgang og evt. en søgeordsanalyse.