Blog

På vores blog finder du gratis guides, tips og råd til at vækste din forretning online.

Se alle Online Marketing 19 Online strategi 16 Weboptimering 18 Websites 8

Sådan sparer du tid og penge med Siteworks’ klippekort

Vores kunder har i mange år været glade for at købe klippekort med 10 timer, som giver en række fordele. Klippekortet består af 40 klip á 15 minutter og kan bruges til support og rettelser, du ønsker udført.

1) Du betaler kun 790 kr. for 1 times ekspertarbejde

Vores normale timepris er på kr. 1.090,- mens du med et klippekort betaler kr. 7.900,- for 10 timer. Du sparer altså flere tusinde kroner, når du køber et klippekort.

2) Vi afregner per påbegyndte kvarter – ikke time!

Vi afregner per påbegyndte kvarter, mens mange andre afregner for en hel time uanset opgavens størrelse. Du får altså endnu mere for pengene udover den lave timepris.

3) Du slipper for administration og besvær

Med et klippekort hos Siteworks slipper du for at betale flere regninger og kan hele tiden få oplyst hvor lang tid, en opgave tager – og hvor meget tid, du har tilbage på klippekortet.

Hvad kan klippekortet bruges til?

Klippekortsordningen er til support, tilretninger og tilføjelser af f.eks. tekst, billeder og filer. Det kan ikke bruges til udvikling af et nyt website, en ny funktion eller opsætning. Skulle der opstå en fejl i vores system, retter vi det gratis og uden brug af klippekort. Husk, at du som Siteworks-kunde i vores CMS også får 1 times gratis support per måned.

Sådan bruger du klippekortet

1) Kontakt Siteworks, forklar opgaven og husk at sende eventuelt materiale

2) Vi estimerer opgaven og vender tilbage med tidsforbrug og eventuel deadline for opgaven.

3) Nyd resultatet på din onlineløsning!