Blog

På vores blog finder du gratis guides, tips og råd til at vækste din forretning online.

Se alle Online Marketing 19 Online strategi 16 Weboptimering 18 Websites 8

Har du brug for hjælp til at validere dine .dk domæner?

De næste måneder ajourfører DK-Hostmaster stamdata på alle .dk domæne-registranter. I den forbindelse har du sandsynligvis modtaget en mail fra DK-Hostmaster, hvor de beder dig validere dine brugeroplysninger.

Vi forklarer i dette indlæg, hvordan du på egen hånd eller med vores hjælp kan få foretaget de nødvendige ændringer.

Hvorfor skal dine domæner valideres?

Valideringen skyldes et lovkrav, der kræver, at de korrekte informationer for alle registranter er registreret hos DK-Hostmaster. Kravet gælder både eksisterende og nye registranter.

TIP: Nederst i dette indlæg finder du en informationsvideo fra DK-Hostmaster, der nærmere forklarer, hvorfor dine domæner skal valideres.

Gælder det dit domæne?

DK-Hostmaster er administrator for samtlige domænenavne, der ender på .dk.

Hvis ikke de stamoplysninger DK-Hostmaster har registreret stemmer overens med CVR-registrets oplysninger, skal domænet overdrages til dig med de samme oplysninger, som er registreret hos CVR.

I værste fald kan forkerte oplysninger medføre, at du mister dit domæne.

Gør det selv

Du har mulighed for selv at udføre overdragelsen i DK-Hostmasters selvbetjening. I selvbetjeningen skal dit/dine .dk domæne(r) overdrages til en ny kontakt, der har samme firmanavn og CVR-nummer, som CVR har registreret på din virksomhed.

Vi kan gøre det for dig

I Siteworks er vi klar over, at tekniske IT-opgaver ikke altid er øverst på travle virksomheders ønskelister. Derfor tilbyder vi assistance i forbindelse med valideringen af jeres .dk domæne(r), hvis ikke I evner eller ønsker at bruge tid på at gøre det selv.

Til formålet har vi oprettet ”DK-Hostmaster valideringspakke” til kr. 495,-. Pakken dækker over det tidsforbrug, som er nødvendigt, for at vi bistår med valideringen af jeres .dk domæne.

For yderligere information

Har du spørgsmål til ovenstående, eller ønsker du at gøre brug af vores assistance? Så er du velkommen til at kontakte Jesper Jensen på mail: jje@siteworks.dk eller på tlf.: 36380200.