Blog

På vores blog finder du gratis guides, tips og råd til at vækste din forretning online.

Se alle Online Marketing 19 Online strategi 16 Weboptimering 18 Websites 8

Årsberetning: Nye omgivelser, kollegaer og udfordringer – og en masse vellykkede kundeopgaver

Når det går godt, siges det, at ’man skal smede, mens jernet er varmt’. Det gør vi. Derfor er vi rykket i større lokaler, hvor vi har plads til flere medarbejdere og større armbevægelser – og et bordtennisbord! Ja, selvom vi er en håndfuld halvnørdede skabninger, sidder vi ikke bare på vores flade. Og apropos nørder, så har vi i øvrigt fået endnu en medarbejder i vores team, Nicolaj. Han er ikke virksomhedens bedste bordtennisspiller, men han kan ping-ponge WordPress og webdesign dagen lang.

Forandring fryder – og vækst forpligter

År 2015 var på mange måder et rigtigt godt år i Siteworks, som bød på en masse spændende interne og eksterne projekter. Vi har i løbet af året afviklet mange forskelligartede og interessante kundeopgaver for bl.a. Hotel Blicher, Hotel Propellen, FAOD, SkanPack, Comit, Lars Klingert og Ludv. Bjørns Vinhandel.

Ligesom maleren, der ikke finder tid til at male sit eget hus, har vi til tider også forsømt vores egen online markedsføring. Heldigvis fik vi gjort op med tendensen sidst i 2015. Med et stringent redesign er vi efterhånden ved at have nået et resultat, vi er rigtig glade for – dog er successiden selvfølgelig altid støt voksende.

Vi er flyttet tættere på resten af ’familien’

Som effekt af et økonomisk godt år i Siteworks, har vi valgt at rykke i større lokaler, hvor vi har mulighed for at vokse yderligere. I dag holder vi til på Kirsten Walthers Vej 8, 2500 Valby – 500 m. fra vores tidligere adresse på Torveporten. Her deler vi endnu en gang bygning med vores kære ’kon-kollegaer’ Best One, der på denne adresse desværre må nøjes med at være næstbedst.

Desuden er vi igen så heldige at bo side om side med vores søsterselskaber: Nordic Event, Nordic Catering og After Work Arrangement. Det fejrede vi bl.a. til vores julefrokost tidligere på måneden, hvor vores kantine og eventhal, Marketenderiet, der ligger lige over for kontoret, for en kort stund udgjorde en fodboldbane:

Mød Nicolaj – vores dygtige designer og WordPress-wonder

Når en dør lukkes, åbnes en ny. Ud gik to mangeårige medarbejdere, og ind kom det spirende talent, Nicolaj Reck, der er særdeles skarp til både design og implementering (programmering). Vi er ikke et øjeblik i tvivl om, at Nicolaj er et fund, og han har allerede vist sine evner på flere vellykkede kundeopgaver, ligesom han har redesignet Siteworks.dk.

I næste uge har jeg kalenderlagt at interviewe Nicolaj om fordelene og ulemperne ved WordPress – og måske der i samme ombæring også bliver afsløret et par interessante detaljer omkring vores nye kollega? Hvis det lyder spændende, så følg med her på bloggen.